http://www.vetuniver.lviv.ua/images/img/step/11/15/2/01.jpg
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ 4 КУРСУ  (ОКР Бакалавр) "Затверджую"
Проректор з НПР     ____________доцент Драч М.П.
"____"_____________ 2017  року   
Біолого-технологічного  факультету на 1 семестр 2017 -2018 навчального року 
Тиждень - 1 Тиждень - 2
День Пара ТВ-4/1 ТВ-4/2 ТВ-4/3 ТВ-4/4 ВБ-4/1 ТВ-4/1 ТВ-4/2 ТВ-4/3 ТВ-4/4 ВБ-4/1 Пара День
Понеділок 1 Технологія виробництва продуктів свинарства Аквакультура штучних водойм Технологія виробництва продуктів свинарства Аквакультура штучних водойм 1 Понеділок
10 00 - 11 20 Лекція                Ауд.№4 Лекція       Кафедра Лекція                Ауд.№4 Лекція       Кафедра 10 00 - 11 20
2 Політологія Аквакультура штучних водойм Технологія виробництва продуктів козівництва БЖД Аквакультура штучних водойм 2
11 35 - 12 55 Лекція                Ауд.№2 Практичне     Кафедра Практичне Практичне Практичне     Кафедра 11 35 - 12 55
3 БЖД Політологія Аквакультура штучних водойм Технологія виробництва продуктів козівництва   3
13 35 - 14 55 Практичне Практичне Практичне     Кафедра Лекція                Ауд.№4   13 35 - 14 55
4 Політологія               4
           
15 10 - 16 30 Практичне               15 10 - 16 30
5                     5
                   
16 45 - 18 05                     16 45 - 18 05
Вівторок 1 Технологія виробництва молока   Технологія виробництва молока Основи тваринництва 1 Вівторок
 
9 00 - 10 20 Лекція                Ауд.№4   Лекція                Ауд.№4 Лекція       Кафедра 9 00 - 10 20
2 Технологія виробництва молока Конярство Економіка рибогосподарських підприємств Технологія виробництва молока Технологія виробництва продуктів аквакультури Основи тваринництва 2
10 35 - 11 55 Практичне Практичне Лекція       Кафедра Практичне Практичне Практичне     Кафедра 10 35 - 11 55
3 Технологія виробництва молока Конярство Економіка рибогосподарських підприємств Технологія виробництва молока Менеджмент Економіка рибогосподарських підприємств 3
12 35 - 13 55 Практичне Практичне Практичне     Кафедра Практичне Практичне Практичне     Кафедра 12 35 - 13 55
4 Фізичне виховання Фізичне виховання Фізичне виховання Фізичне виховання 4
14 10 - 15 30 14 10 - 15 30
5                     5
                   
15 45 - 17 05                     15 45 - 17 05
Середа  1       Бухгалтерський облік у виробництві Менеджмент Технологія виробництва продуктів свинарства Технологія переробки риби 1 Середа 
   
9 00 - 10 20       Лекція   Практичне Практичне Лекція   9 00 - 10 20
2 Конярство Бухгалтерський облік у виробництві Технологія виробництва продуктів аквакультури Технологія виробництва продуктів свинарства Рибальство 2
10 35 - 11 55 Лекція                Ауд.№4 Практичне  Практичне Практичне Практичне  10 35 - 11 55
3 Конярство Технологія виробництва молока Основи тваринництва Технологія виробництва продуктів аквакультури Рибальство 3
12 35 - 13 55 Практичне Практичне Практичне  Лекція                Ауд.№3 Практичне  12 35 - 13 55
4                   4
               
14 10 - 15 30                   14 10 - 15 30
5                     5
                   
15 45 - 17 05                     15 45 - 17 05
Четвер 1 Безпека життєдіяльності     ОНДП   1 Четвер
 
9 00 - 10 20 Лекція                Ауд.№3   Практичне   9 00 - 10 20
2 Технологія виробництва продуктів свинарства Технологія виробництва продуктів аквакультури Рибальство ОНДП Технологія переробки риби 2
10 35 - 11 55 Практичне Практичне Лекція   Лекція                Ауд.№4 Лекція   10 35 - 11 55
3 Свинарство Рибальство ОНДП Технологія виробництва продуктів козівництва Технологія переробки риби 3
12 35 - 13 55 Лекція                Ауд.№3 Практичне  Практичне Практичне Практичне  12 35 - 13 55
4         Рибальство Національне виховання 4
       
14 10 - 15 30         Практичне  14 10 - 15 30
5 Фізичне виховання Фізичне виховання 5
15 45 - 17 05 15 45 - 17 05
П’ятниця 1 Маркетинг Технологія переробки риби Технологія виробництва продуктів свинарства Технологія виробництва молока Аквакультура природних водойм 1 П’ятниця
9 00 - 10 20 Лекція                Ауд.№11 Лекція   Практичне Практичне Лекція       Кафедра 9 00 - 10 20
2 Технологія виробництва продуктів аквакультури Технологія виробництва продуктів свинарства Технологія переробки риби Технологія виробництва продуктів свинарства Технологія виробництва молока Аквакультура природних водойм 2
10 35 - 11 55 Практичне Практичне Практичне  Практичне Практичне Практичне     Кафедра 10 35 - 11 55
3                     3
                   
12 10 - 13 30      
 
            12 10 - 13 30
Декан біолого-технологічного  факультету  ______________ доцент Лобойко Ю.В. ТВ-4/1      
лекція практичне зміни у розкладі