http://www.vetuniver.lviv.ua/images/img/step/11/15/2/01.jpg
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ 4 КУРСУ  (ОС Бакалавр) "Затверджую"
Проректор з НПР     ____________доцент Драч М.П.
"____"_____________ 2018  року   
Біолого-технологічного  факультету на 2 семестр 2017 -2018 навчального року 
Тиждень - 1 Тиждень - 2
День Пара ТВ-4/1 ТВ-4/2 ТВ-4/3 ТВ-4/4 ВБ-4/1 ТВ-4/1 ТВ-4/2 ТВ-4/3 ТВ-4/4 ВБ-4/1 Пара День
Понеділок 1 Технологія виробництва продукції вівчарства Менеджмент і маркетинг у рибництві Технологія виробництва продукції вівчарства Основа рибоохорони 1 Понеділок
10 00 - 11 20 Лекція                Ауд.№4 Лекція       Кафедра Лекція                Ауд.№4 Лекція       Кафедра 10 00 - 11 20
2 Технологія переробки прод.тваринництва Технологія виробництва продукції вівчарства Менеджмент і маркетинг у рибництві Технологія виробництва продукції вівчарства Технологія переробки прод.тваринництва Основа рибоохорони 2
11 35 - 12 55 Практичне Практичне Практичне     Кафедра Практичне Практичне Практичне     Кафедра 11 35 - 12 55
3     Технологія виробництва продукції вівчарства Менеджмент і маркетинг у рибництві Технологія виробництва продукції вівчарства     Основа рибоохорони 3
       
13 35 - 14 55     Практичне Практичне     Кафедра Практичне     Практичне     Кафедра 13 35 - 14 55
4                   4
               
15 10 - 16 30                   15 10 - 16 30
5                     5
                   
16 45 - 18 05                     16 45 - 18 05
Вівторок 1 Технологія виробництва яловичини Аквакультура штучних водоймищ Технологія переробки прод.тваринництва Технологія виробництва яловичини Аквакультура штучних водоймищ 1 Вівторок
9 00 - 10 20 Лекція                Ауд.№4 Лекція       Кафедра Практичне Практичне Лекція       Кафедра 9 00 - 10 20
2 Технологія виробництва яловичини Технологія переробки прод.тваринництва Аквакультура штучних водоймищ Технологія виробництва яловичини Організація виробничих процесів у тваринництві Аквакультура штучних водоймищ 2
10 35 - 11 55 Практичне Практичне Практичне     Кафедра Практичне Практичне Практичне     Кафедра 10 35 - 11 55
3 Автоматизація Технологія виробництва яловичини   Годівля екзотичних тварин Технологія переробки прод.тваринництва   3
12 35 - 13 55 Практичне Практичне   Практичне Практичне   12 35 - 13 55
4                     4
               
14 10 - 15 30                 14 10 - 15 30
5                     5
                   
15 45 - 17 05                     15 45 - 17 05
Середа  1 Технологія переробки прод.тваринництва Аквакультура природних водоймищ Технологія переробки прод.тваринництва Аквакультура природних водоймищ 1 Середа 
9 00 - 10 20 Лекція                Ауд.№4 Лекція       Кафедра Лекція                Ауд.№4 Лекція       Кафедра 9 00 - 10 20
2 Технологія виробництва продукції вівчарства Автоматизація Аквакультура природних водоймищ Технологія продуктів забою Технологія виробництва продукції вівчарства Аквакультура природних водоймищ 2
10 35 - 11 55 Практичне Практичне Практичне     Кафедра Практичне Практичне Практичне     Кафедра 10 35 - 11 55
3 Технологія переробки прод.тваринництва     Технічні засоби     Годівля екзотичних тварин Проектування рибних господарств 3
       
12 35 - 13 55 Практичне     Практичне      Практичне Лекція       Кафедра 12 35 - 13 55
4                 Проектування рибних господарств 4
             
14 10 - 15 30                 Практичне     Кафедра 14 10 - 15 30
5                     5
                   
15 45 - 17 05                     15 45 - 17 05
Четвер 1 Технологія виробництва продуктів кролівництва Проектування рибних господарств Технологія продуктів забою Рибоїдні птахи 1 Четвер
9 00 - 10 20 Лекція                Ауд.№ 4 Лекція       Кафедра Лекція                Ауд.№ 4 Лекція   9 00 - 10 20
2 Технологія виробництва продуктів кролівництва Механізація Проектування рибних господарств Машини і механізми в машинництві Рибоїдні птахи 2
10 35 - 11 55 Практичне Практичне Практичне     Кафедра Лекція                Ауд.№ 4 Практичне  10 35 - 11 55
3 Технологія виробництва продуктів кролівництва Технологія продуктів забою Проектування рибних господарств Механізація Технологія продуктів забою Рибоїдні птахи 3
12 35 - 13 55 Практичне Практичне Практичне  Практичне Практичне Практичне  12 35 - 13 55
4           Національне виховання 4
       
14 10 - 15 30           14 10 - 15 30
5                     5
                   
15 45 - 17 05                     15 45 - 17 05
П’ятниця 1 Механізація Технологія виробництва продуктів кролівництва Рибоїдні птахи Стандартизація Механізація Технічні засоби 1 П’ятниця
9 00 - 10 20 Практичне Практичне Лекція   Практичне Практичне Лекція       Кафедра 9 00 - 10 20
2 Технологія продуктів забою Технологія виробництва продуктів кролівництва Рибоїдні птахи Організація виробничих процесів у тваринництві Стандартизація Технічні засоби 2
10 35 - 11 55 Практичне Практичне Практичне  Практичне Практичне Практичне     Кафедра 10 35 - 11 55
3                     3
                   
12 10 - 13 30        
 
          12 10 - 13 30
Декан біолого-технологічного  факультету  ______________ доцент Лобойко Ю.В. ТВ-4/1      
лекція практичне зміни у розкладі